De Branderij

De branderij

Branderij Luijendijk roostert de zorgvuldig ingekochte koffie van onze partners op smaak voor onze koffieliefhebbers. Wij kiezen ervoor om de inkoop maar ook het brandproces in eigen hand te houden om zoveel mogelijk invloed te hebben op het uiteindelijke product. Hierdoor zijn we dus niet alleen koffieleverancier maar in de eerste plaats brander en kennen onze producten door en door.

Voor een brander is het belangrijk om te weten waar een koffie vandaan komt, hoe de koffie verwerkt is en wat de kwaliteit van het groene product is. Aan de hand van deze informatie kunnen wij als branders zorgen dat de kwaliteiten van iedere individuele koffie naar voren komt. Door nauw contact met de boeren en onze klanten creëren we hier bij Branderij Luijendijk een perfect product en koffiebelevenis waar iedereen van profiteert.

Onze branderij is te vinden in Schiedam aan de Buitenhavenweg net buiten het centrum van Schiedam. Momenteel branden we op een 5 kg Probat koffie brander waarop wij graag experimenteren met verschillende koffies en brandprofielen.  

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS

    Chat openen
    1
    Scan de code
    Goededag!👋 Kunnen we je ergens bij helpen?