De Branderij

De branderij

Branderij Luijendijk roostert de zorgvuldig ingekochte koffie van onze partners op smaak voor onze koffieliefhebbers. Wij kiezen ervoor om de inkoop maar ook het brandproces in eigen hand te houden om zoveel mogelijk invloed te hebben op het uiteindelijke product. Hierdoor zijn we dus niet alleen koffieleverancier maar in de eerste plaats brander en kennen onze producten door en door.

Voor een brander is het belangrijk om te weten waar een koffie vandaan komt, hoe de koffie verwerkt is en wat de kwaliteit van het groene product is. Aan de hand van deze informatie kunnen wij als branders zorgen dat de kwaliteiten van iedere individuele koffie naar voren komt. Door nauw contact met de boeren en onze klanten creëren we hier bij Branderij Luijendijk een perfect product en koffiebelevenis waar iedereen van profiteert.

Onze branderij is te vinden in Schiedam aan de Buitenhavenweg net buiten het centrum van Schiedam. Momenteel branden we op een 5 kg Probat koffie brander waarop wij graag experimenteren met verschillende koffies en brandprofielen.  

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS

Beste Branderij Luijendijk Klant,

Voor ons allemaal is de huidige situatie die we nu ervaren nieuw. We houden rekening met wat de overheid ons voorschrijft en zien de situatie van dag tot dag aan. We gaan allemaal een spannende tijd in.

In deze gekke tijden worden we overspoeld met berichten en daarom houden wij het graag simpel.

Beschikbaarheid koffie
Onze branderij blijft aan het werk voor mooie koffie voor thuis of op je bedrijf. Wij hebben voorraad groene koffie en verpakte gebrande koffie. Wij blijven leveren, maar zijn afhankelijk van onze logistieke partners. Voorals nog hebben wij geen bericht dat de leveringen worden aangepast.

De branderij is via de webshop 24/7 beschikbaar en alle orders worden zo snel mogelijk verwerkt. Alle orders worden op hygiënische wijze verpakt en verzonden.

Wij danken jullie voor jullie begrip en hopen jullie snel in gezondheid weer te zien. Sterkte in de aankomende tijd!

Namens Redmar Luijendijk