FAQ

Bestellingen en bezorgingen

Wij branden de koffie momenteel elke maandag vers. Na dat wij de koffie zelf geproefd hebben versturen we deze de 1 a 2 dagen daarna. Zo heeft u altijd verse koffie in huis.

Het versturen van pakketjes kost € 5,00 tot een orderbedrag van € 75,-. Daarna wordt het helemaal gratis voor u thuis bezorgd. Pakketjes naar het buitenland kan ook, voor Duitsland en Belgie hanteren wij vaste prijzen. Voor overige landen kunt u het best even contact opnemen met info@branderij-luijendijk.nl dan maken we een aanbod op maat i.v.m. de prijs per kilo.

Wij vinden het jammer als u niet tevreden bent met uw bestelling maar kunnen deze niet terug nemen gezien de aard van het product. Graag kijken we samen met u naar een oplossing. Neem dan binnen een week na ontvangst contact met ons op via info@branderij-luijendijk.nl. Non-koffie items kunnen wij terug nemen binnen 14 dagen zonder dat deze gebruikt zijn. Ook hiervoor ontvangen wij graag een mail hierover op eerder genoemd e-mail adres.

De koffie kan worden besteld per 250 gram of per kilo. De verpakkingen die wij gebruiken zijn hier op afgestemd. Als u bijvoorbeeld 500 gram wilt hebben krijgt u 2 keer 250 gram geleverd. Uiteraard kunt u meerdere verpakkingen bestellen. Wij combineren deze en leveren bij u thuis.

Koffie

Koffie verliest na het malen snel de beste aroma’s. Wij kiezen er dus voor om enkel bonen te versturen zodat u gegarandeerd bent van de beste smaak. Ook verschilt de maling per zetmethode veel en dit kunt u het beste bepalen. Wanneer u toch gemalen koffie wilt ontvangen kan dit ook. Geef dit dan even bij de check-out aan in de bestel notitie.

Onze koffie is altijd vers voor u gebrand wij raden het dan ook aan om de koffie een week na branddatum nog even te laten rusten. Dit is nodig om de koffie op perfecte smaak te laten komen. Dit kan gewoon in de verpakking waarin deze geleverd wordt. Vervolgens adviseren wij u de koffie binnen 2 maanden en maximaal 6 maanden na branddatum te gebruiken.

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS

    Chat openen
    1
    Scan de code
    Goededag!👋 Kunnen we je ergens bij helpen?