Info

Over ons

Branderij Luijendijk is ontstaan vanuit een interesse voor techniek en de chemie die komt kijken bij het proces van boon tot bakkie koffie. Al snel stond er een koffiebrander bij Redmar in de woonkamer waar het allemaal is begonnen.

 Vervolgens opende zich al snel een hele wereld van handel en relaties die voor vele onbekend terein is. En dit vinden wij jammer, graag laten wij jullie naast de fantastische smaken ook kennis maken met de verhalen achter de koffie.

De branderij

Branderij Luijendijk roostert de zorgvuldig ingekochte koffie van onze partners op smaak voor onze koffieliefhebbers . Wij kiezen ervoor om de inkoop maar ook het brandproces in eigen hand te houden om zoveel mogelijk invloed te hebben op het uiteindelijke product. De reis begint voor ons al op de koffie plantage.

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS

Beste Branderij Luijendijk Klant,

Voor ons allemaal is de huidige situatie die we nu ervaren nieuw. We houden rekening met wat de overheid ons voorschrijft en zien de situatie van dag tot dag aan. We gaan allemaal een spannende tijd in.

In deze gekke tijden worden we overspoeld met berichten en daarom houden wij het graag simpel.

Beschikbaarheid koffie
Onze branderij blijft aan het werk voor mooie koffie voor thuis of op je bedrijf. Wij hebben voorraad groene koffie en verpakte gebrande koffie. Wij blijven leveren, maar zijn afhankelijk van onze logistieke partners. Voorals nog hebben wij geen bericht dat de leveringen worden aangepast.

De branderij is via de webshop 24/7 beschikbaar en alle orders worden zo snel mogelijk verwerkt. Alle orders worden op hygiënische wijze verpakt en verzonden.

Wij danken jullie voor jullie begrip en hopen jullie snel in gezondheid weer te zien. Sterkte in de aankomende tijd!

Namens Redmar Luijendijk