Privacy beleid

Privacyverklaring Branderij Luijendijk

 

Branderij Luijendijk, gevestigd aan Van Weelstraat 17a, 3022ZA Rotterdam Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van
persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Aphect
handelend onder de naam/namen: Branderij Luijendijk

Vestigingsadres:
Branderij Luijendijk
Van Weelstraat 17a
3022 ZA Rotterdam

Mailadres : redmar@branderij-luijendijk.nl
BTW-nr: 200262075B01
KVK-nr: 64812383

Persoonsgegevens die wij verwerken

Branderij Luijendijk verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf
aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam– Voor- en achternaam
– Adres gegevens
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar.
Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.
Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige,
neem dan contact met ons op via info@branderij-luijendijk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Branderij Luijendijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Leveren van onze producenten en/of diensten
– Verbeteren van onze producten en/of diensten
– Verzenden van onze nieuwsbrief
– E-mail contact indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Branderij Luijendijk analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten
en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Branderij Luijendijk neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Branderij Luijendijk bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende gegevens:
De gegevens die je opgeeft voor het ontvangen van onze producten bewaren we bij inactiviteit tot 6 maanden na laatste activiteit.
Wanneer u zich uitschrijft zullen wij de gegevens binnen 4 weken na uitschrijving verwijderen. Als je je gegevens direct wilt verwijderen,
neem contact op met info@branderij-luijendijk.nl, dan verwijderen we je gegevens binnen 24 uur.
De gegevens die je opgeeft voor het ontvangen van onze nieuwsbrief bewaren we tot 4 weken na uitschrijving van de nieuwsbrief.
Als je je gegevens direct wilt verwijderen, neem contact op met info@branderij-luijendijk.nl, dan verwijderen we je gegevens binnen 24 uur.
Wanneer je je voor een event georganiseerd door Branderij Luijendijk opgeeft, worden je gegevens uitsluitend gebruikt
voor registratie voor het event en een reminder enkele dagen voor het event. De dag na het event worden de gegevens verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Branderij Luijendijk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering
van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht,
sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.
Branderij Luijendijk blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Derden:
Mailchimp, Pay.nl, Woocommerce, Google.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Branderij Luijendijk gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij
het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser. Branderij Luijendijk gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit.
Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek
tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@branderij-luijendijk.nl
Branderij Luijendijk wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder,
de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Branderij Luijendijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik,
verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@branderij-luijendijk.nl

Slotopmerkingen

Wij zullen ons privacy- en cookiebeleid van tijd tot tijd moeten aanpassen of uitbreiden en raden je daarom aan deze pagina
met enige regelmaat door te nemen. Als deze wijzigingen ingrijpend van aard zijn, zullen we dit op een duidelijke manier met je communiceren.

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS

Beste Branderij Luijendijk Klant,

Voor ons allemaal is de huidige situatie die we nu ervaren nieuw. We houden rekening met wat de overheid ons voorschrijft en zien de situatie van dag tot dag aan. We gaan allemaal een spannende tijd in.

In deze gekke tijden worden we overspoeld met berichten en daarom houden wij het graag simpel.

Beschikbaarheid koffie
Onze branderij blijft aan het werk voor mooie koffie voor thuis of op je bedrijf. Wij hebben voorraad groene koffie en verpakte gebrande koffie. Wij blijven leveren, maar zijn afhankelijk van onze logistieke partners. Voorals nog hebben wij geen bericht dat de leveringen worden aangepast.

De branderij is via de webshop 24/7 beschikbaar en alle orders worden zo snel mogelijk verwerkt. Alle orders worden op hygiënische wijze verpakt en verzonden.

Wij danken jullie voor jullie begrip en hopen jullie snel in gezondheid weer te zien. Sterkte in de aankomende tijd!

Namens Redmar Luijendijk