Zakelijk

Kantoor

Branderij Luijendijk brengt specialty koffie naar uw kantoor! Thuis en in horeca zijn we al gewend geraakt aan de smaak van specialty koffie.

Wij brengen deze nu ook naar de zakelijke markt. Onze duurzame ingekochte specialty koffie perfect afgestemd op de machines van onze partners. Dit levert een unieke beleving waar uw gasten voor om rijden.

 

 

Ook lekkere koffie op uw kantoor?

Proeverij

Iedereen heeft een andere smaak en er bestaat geen one-fits-all koffie. Daarom organiseren wij graag een cupping bij u op locatie.

Tijdens deze proeverij vertellen wij u precies wat het verhaal achter de koffie is. Bijvoorbeeld over de verschillende landen van origine, de boeren of de coöperaties.

Maar ook hoe wij, als brander, de smaak van iedere boon kan beïnvloeden. U kiest uit singel origins of juist één van onze melanges.

 

Ultieme koffiebeleving

Bent u op zoek naar een echt koffie beleving bij u op kantoor dan zetten we graag een professionele barista bij u in, welke geweldige koffies voor jullie schenkt. Van latte’s tot aan perfecte espresso’s, deze beleving wordt in dank afgenomen tijdens openingen, vieringen of belangrijke mijlpalen die bereikt zijn.

 

Koffie apparatuur

 De koffiemachine heeft veel invloed op wat er in uw kopje belandt. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde partijen samen om u de hoogste kwaliteit te leveren.

Zo werken wij graag met de merken Aequator, Etna, Animo, Jura, Eversys en Marco. Een ruim aanbod zodat we de juiste machine bij u in kunnen zetten.

Ook voor de service op deze machines kunt u bij ons terecht. Wij werken met betrouwbare service partijen die u verschillende pakketten kunnen aanbieden. Daardoor: altijd service op maat.

Privacy Policy
Algemene voorwaarden

Adresgegevens:
Buitenhavenweg 140
3113 BE Schiedam

KvK: 64812383

BLIJF OP DE HOOGTE

Bel ons

Of stuur ons een email

CONTACT ONS